Categories:

De makkelijkste manier om HEX te kopen is met Ethereum.
Ethereum is de grootste cryptovaluta na Bitcoin met een marktkapitalisatie van 187 miljard. Doordat het de een na grootste crypto is, zijn er vele mogelijkheden om ETH te kopen.

Hoe koop ik gemakkelijk Ethereum?
Ik gebruik BTCDirect. Niet alleen kun je er Bitcoin, Ethereum en andere cryptovaluta gemakkelijk via iDeal kopen, maar je kunt er ook je crypto verkopen. BTCDirect bestaat sinds 2013 en heeft miljoenen euro’s aan cryptovaluta verhandeld.

Stap 1. Registreren

Ga naar de inlog pagina en klik dan op “ik heb nog geen account”.
Vul hierna je e-mailadres in en registreer je je.

Stap 2. Valideer je account

Open de link die je in je mail krijgt. Nu moet je je alleen nog valideren voordat je aan de slag kan. Volg de stappen op de pagina. Wanneer dit voltooid is, kun je aan de slag!

Stap 3. Koop Ethereum (ETH)

Op de Ethereum pagina van BTCDirect vul je in voor hoeveel euro je wilt kopen en klik je op “Ethereum kopen”.

Vervolgens kom je op de bovenstaande pagina. Vul bij “Etheradres” je Ethereum adres in. Dit adres vind je in je wallet en start altijd met “0x”. Persoonlijk gebruik ik de StakerApp en Metamask wallet, maar je kunt elke wallet die Ethereum ondersteund gebruiken.

Stap 4. Controle ontvangstadres

De eerste keer is BTCDirect wettelijk verplicht om het ontvangstadres te controleren. Maak een screenshot van je Ethereum adres en upload het naar de website.

KLAAR!
Je ETH is nu onderweg naar je Ethereum wallet.

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.