Categories:

“Samengestelde rente is het 8e wereldwonder. Hij die het begrijpt, verdient het; hij die het niet begrijpt, betaalt het.”

Albert Einstein

We hebben allemaal dromen en ambities voor onze toekomst. Sommigen willen onderwijs voor hun kinderen, anderen willen een oud huisje op het platteland kopen, en anderen willen gewoon ontsnappen aan de schuldencyclus waarin ze terecht zijn gekomen. Het realiseren van een van deze verlangens brengt vaak kosten met zich mee, een opoffering op korte termijn om morgen van betere vooruitzichten te genieten. Het uitstellen van bevrediging is de sleutel tot het verdienen van je toekomst.

Verdien met Staker 💰
Wij zijn van mening dat banken tekortschieten in hun missie. Spaaropties bij de bank betalen bijna 0% of zelfs negatief wanneer er rekening wordt gehouden met inflatie. Staker kan je dankzij digitale “smart contracts” een veel beter alternatief bieden.

Hoe bereiken we dat?
We maken gebruik van een van de beste financiële protocollen die beschikbaar zijn op de blockchain, het heet HEX, de snelst stijgende cryptocurrency van 2020. Sommige gebruikers verdienden zelfs meer dan 40% rente bovenop de prijsstijging.

Gebruikers worden beloond voor het staken (vastzetten van hun HEX). Hoe langer je het vastzet, hoe hoger de rente. Het minimum is 1 dag, maar je kunt het voor maximaal 5555 dagen vastzetten.

Vanaf januari 2021 hebben 30.000 gebruikers €400 miljoen vastgezet voor een gewogen gemiddelde van 5 jaar. Dit is een record in de crypto-industrie en die statistieken blijven groeien!

Gemakkelijke weg naar staken🏆
Ons doel is om het voor iedereen zo soepel mogelijk te maken om toegang te krijgen tot de beste financiële mogelijkheden. Met Staker kunt u binnen enkele minuten staken door:

  • Een veilige slimme portemonnee op te zetten, ontworpen door gnosis-safe.io
  • HEX, ETH of USDC kopen via externe partners
  • HEX, ETH of USDC swappen via 1inch.exchange
  • Een stakingladder creëren in 1 klik
  • Betreed ons competitiesysteem
Houd je investering bij en kijk hoe je scoort in vergelijking met andere investeerders

Referral programma – Verdien nog meer 💸
Net als Tesla en Amazon heeft Staker een referral programma.
Staker biedt een competitief referral programma om gebruikers te belonen voor het aanbrengen van nieuwe mensen:

Verwijzers kunnen 20% van de inkomsten claimen waaraan ze hebben bijgedragen.

Voorbeeld:
$1000 inzet.
$2 vast bedrag + 2% v/d inzet = $22 Staker vergoeding

Van de $22 aan Staker vergoedingen verdient de verwijzer 20% ($4,40). Als er geen verwijzer is ingesteld, gaat de volledige $22 aan vergoedingen naar Staker.

Als je geïnteresseerd bent in Staker en wat aan dit artikel hebt gehad, zou ik het waarderen als je de StakerApp via mijn onderstaande referral link kan downloaden. Voor jou maakt het geen verschil. Ik ontvang een kleine commissie. 

Vergoedingen:
Voor alle transacties zal Staker een vast bedrag van $2 + 2% in rekening brengen. De Staker vergoeding is beperkt voor elk transactietype:

  • Verzenden (transfer) – max $10
  • Ruil (swap) – max $100
  • Vastzetten (stake) – max $200

Voorbeeld:
$50.000 inzet.
$2 vast bedrag + 2% inzetvergoeding = $1002 Staker vergoeding, maar aangezien het maximum voor staken $200 is, betaal je maar $200 over $50.000.

Wat is het volgende? 👀
Staker 1.0 is nog maar het begin. Het team heeft een zeer ambitieuze roadmap voor 2021.

Hier zijn de weinige thema’s waarop we ons zullen concentreren:
– Web applicatie
– Goedkopere transacties
– Nog veiligere wallets via sociaal herstel
– Prestaties en wedstrijden
– Verbeterde UX en onboarding


Originele artikel in het Engels op Medium

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.